FOTO & VIDEO: OBRAČUN S HEJTERIMA – Nekima smeta veličina moje guze, evo im je za inat – kaže Žanamari

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nije nikako Lidija Bačić jedina koja ljeti pokazuje kako joj stoji kupaći kostim.

Ali, jedina je uzrujala ljubovologa Brunu Šimlešu. Žanamari Perčić objavila je također neke zgodne fotke u kupaćem kostimu, ali i pokazala dekolte.

Ali, budući su se javili i neki hejteri, koji su razglabali o njezinoj guzi, Žanamari im je odlučila poslati poruku uz video snimku.

Na Instagramu je napisala: “Bilo je nekih razglabanja o mojoj guzi posljednjih dana po portalima pa evo jedan video “za inat” kad nekima toliko smeta veličina moje guze.

Čisto da otjeram hejtere sa svog profila. PS. Za recept kako postići veliku guzu obratite se mom nazi treneru Makiju. Ja ću samo odati da je sve u prehrani, i 1000 čučnjeva dnevno doživotno”.

View this post on Instagram

Hvali more, drž se hlada… I dobre kozmetike! Cure, žene, kraljice 👑 najbolje što možete učiniti za svoju kožu ovo ljeto je ne ići na sunce – uopće! More je toplo i iza 18h 😀 A ako baš morate na sunce onda se prije izlaganja doslovno utopite u najboljim kremama, pogotovo ako imate tetovaže na tijelu. Ja svoj tattoo svaki dan mažem kremicom Tattoo Nano Shock iz @lux_factor_hrvatska www.lux-factor.com 💖 Ako idem na sunce stavim posebno bogatu količinu ove kremice samo na tetovažu, a onda na cijelo tijelo i lice ide sunblock. Uopće se ne zezam. Što će vam preuranjene bore izazvane foto starenjem?! Tamni ten mozete takodjer dobiti dobrom kremicom ili spray tan-om. Pazite na sebe & Stay Beautiful! Beauty is when you can appreciate yourself. #whatworksforme #skincare #ootd #qotd #tattoo #tattoocare #tattoonanoshock #luxfactor #cosmetics #summerbeautytips 📸by @joshuamacks

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

 

 

Komentiraj