FOTO: UZNEMIRAVAJUĆE – Potraga za bordelom u Beogradu gdje plaćaju da bi silovali pse!?

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Levijatan je Udruga za zaštitu životinja iz Beograda, koja je na svojoj Facebook stranici objavila stravičnu i uznemiravajuću vijest.

U Beogradu, pišu, postoji bordel sa psima u kojem omamljuju jadne životinje, odijevaju ih u seksi krpice i zlostavljaju iživljavajući se na njima.

Objavili su i fotografije psa koji je odjeven u crne najlon čarape, očigledno pripremljen za neku od bolesnih akcija.

Čovjek se doista pita kamo to ide ljudski rod. Udruga nudi 1.000 eura svakom onom tko im pomogne kako bi se razotkrilo gdje se to događaju ovi strašni i neljudski događaji.

Navodno se sve događa u nekom stanu. Na Facebooku je o svemu Udruga Levijatan objavila:

“!!!!WARNING-UPOZORENJE!!!! extreme photos – ekstremne fotografije.

Dobili smo informaciju da se ovakvi bordeli sa psima nalaze i u Beogradu. Ovakva vrsta dekadencije društva i trendova sa zapada mora se zaustaviti.

Nudimo početnu nagradu od 1.000 eura tko nas dovede do jednog ovakvog mjesta, ili nam da informaciju gdje se ovakvi ljudi skupljaju.

Ovo nadilazi zakon, sljedeće što očekujemo je da postane normalna i pedofilija i silovanja i ne znamo više ni sami što bolesnicima može da pasti na pamet.

Mi svi zajedno kao društvo moramo kazati JASNO NE ovakvom otrovu koji nam se plasira.

Inače ove i još neke gadnije slike se vrte po “duhovitim” srpskim portalima. Ovo ne da nije smiješno nego je toliko degradirajuće, mizerno i bolesno da je nas sve u kompletu sramota cijele ljudske rase.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Komentiraj