FOTO: TAJNE “LJUBAVI” – Bujanec popularizira Mrak Taritaš, što će reći Bruna Esih?

HNS KRENUO U KAMPANJU: Traže da vrtići rade i poslije podne - do 21 sat

Sada je to više nego očito. “Ljubav” Velimira Bujanca, voditelja “Bujice” na televiziji, prema Anki Mrak Taritaš, HNS-ovki koja se natječe za gradonačelnicu Zagreba, je neizmjerna.

U samo dva dana Bujanec se opet narugao Anki Mrak Taritaš. Na Facebooku je napisao:

“LAKU NOĆ ZAGREBE, PAO JE MRAK!

Nakon što su mi zagovornici demokratskog pluralizma zamjerili da na mojoj stranici ima previše slika jedne kandidatkinje (Brune Esih), odlučio sam dati prostor i drugim damama – i to bez fotomontaža i bez komentara. I onda su lijevi zlonamjernici po običaju, to shvatili na svoj uvrnut i zao način!

Umjesto zahvale iz stožera Vrdoljakove prve dame, dobio sam salvu uvreda, ali na svu sreću – ne i “Savku Dabčević – Ku.ac”…

Neutemeljene optužbe neće me pokolebati u mojoj borbi za pluralizam i slobodu medija.

Stoga sam odlučio objaviti još jednu fotografiju cijenjene kandidatkinje – opet bez montaže i komentara, što je politički sasvim korektno.”

Prvi put Mrak Taritaš mu je odgovorila jednom rečenicom, hoće li i sada?

Bujanec, koji inače navija za kandidatkinju za gradonačelnicu Brunu Esih, očito ne shvaća da na taj način samo pomaže Mrak Taritaš, koja je prema istraživanju CRO Demoscopa po popularnost preskočila i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

PISALI SMO:

FOTO: “OBRAČUN” NA “FEJSU”: Velimir Bujanec uvrijedio Mrak Taritaš – pogledajte kako mu je vratila – čitajte OVDJE.

bujanec, dokument

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/bujica.velimir.bujanec/photos/a.361252930688047.1073741828.360777920735548/1160813980731934/?type=3&theater” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!