FOTO: TAJČI PORUČILA – Nisam “supermama” po definicija, ali sam majka u stvarnosti

Podijelite članak

Tko se ne sjeća pjesme “Hajde da ludujemo” i prelijepe tinejdžerske zvijezde Tajči? A tu su još “Dvije zvjezdice”, “Bube u glavi” i mnoge druge pjesme koje su lako ulazile u uho.

Danas Tatjana Cameron Tajči (48) živi u Americi sa svoja tri sina koja je rodila u braku s pokojnim suprugom Matthewom.

U Ameriku je odselila 1992. godine, a majka je 16-godišnjeg Evana Amadeusa, 18-godišnjeg Dantea Xaviera i pet godina mlađeg Blaisea Ludviga.

Iako Tajči mnogo radi, ponosna je i na to što odgaja svoje sinove, aiko kaže kako ne spada u “supermame”.

Kako izgleda jedan njihov dan od ranoga jutra Tajči je opisala na Instagramu uz zajedničku fotografiju:

“Svakog jutra moja djeca (dvoje koje su još uvijek kod kuće – najstariji sin je na fakultetu) bude se u 5.45 da se spreme za školu, prave si zdravi doručak i kreću na vrijeme. Moj srednji sin vozi i kreće još ranije kako bi izbjegao gužve. Najmlađi ide autobusom. Ja ostajem u krevetu i osjećam se zahvalnom što smo pokojni suprug i ja učinili dobaro i pustili naše dječake da razviju samodisciplinu. Namjerno kažem ‘pustili ih’, umjesto pomogli im. Umjesto prevelike kontrole, ovo im pomaže da osnaže snagu volje, koja je odgovorna za samodisciplinu.

Nemojte me shvatiti pogrešno, trebalo mi je mnogo vremena kako bih prestala osjećati krivnju jer ne spadam u definiciju klasične ‘supermame’. Kada sam shvatila da sam im potrebnija zdrava nego kao ‘supermama’, uključila sam snagu volje i samodisciplinu kako bih ostala u krevetu, odspavala i dozvolila svome srcu i tijelu da se izliječe”.

View this post on Instagram

Go ahead, put your feet up! You deserve a break! :)

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

 

Komentiraj