FOTO: SVEČANOST MEĐIMURSKIH NOGOMETAŠA – Dinamovac Drago Vabec dobio životno priznanje

Međimurski nogometni savez po prvi je puta organizirao veliku svečanost na kojoj su dodijeljene nagrade najuspješnijim međimurskim nogometašima i djelatnicima u nogometu u 2022. godini.

Na stranici šupana Matije Posavca stoji:

U Međimurju imamo 4919 registriranih igrača te s ponosom možemo reći da smo najnogometnija županija u Hrvatskoj, rasadnih talentiranih mladih igrača kojima treba dati šansu i priliku za rast. Puno se ulaže u sportsku infrastrukturu, u djecu i sport, a sportaši svojim odličnim rezultatima na najbolji mogući način vraćaju i promoviraju svoj kraj.

Najznačajniju nagradu, priznanje za izniman doprinos u razvoju i promociji međimurskog nogometa dobio je Drago Vabec, međimurska legenda zagrebačkog Dinama i francuskog Bresta, koji je uz Srečka Bogdana obilježio jednu nogometnu eru.

Luka Bobičanec najbolji je međimurski nogometaš u 2022. godini dok je najbolja međimurska nogometašica u 2022. godini Sanja Šoltić. Posebno priznanje za doprinos u sportskom novinarstvu pripalo je Josipu Freileru, zatim Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na svim uspjesima. Najboljim trenerom proglašen je Danijel Jagec, najboljim sucem Patrik Kolarić, najboljim delegatom Željko Bacinger, fair play momčad je Venera PMP Sv. Juraj na Bregu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!