FOTO: SAMOZATAJNA – Daleko od svjetla reflektora živi kćer slavne Silvane Armenulić

Još se uvijek čuju uzdasi kada se spomene ime Silvane Armenulić, poznate pjevačice, koja je tragično preminula daleke 1976. godine u prometnoj nesreći.

Podsjetio je na nju i vrlo gledani film “Toma”, koji je uz Tomu Zdravkovića, njezinog pjevačkog kolegu, dodirnuo i život Silvane.

Podsjetimo kako je Silvana bila velika neostvarena ljubav Tome Zdravkovića, jer nikada nisu bili zajedno.

Popularna Pjevačica udala se 1961. za Radmila Armenulića, s kojim je imala i kćer Gordanu, kojoj je bilo tek 12 godina kada joj je majka stradala.

Gordani je 58 godina, majka je dvojice sinova a radila je u jednoj beogradskoj gimnaziji.

Gordana Goga Armenulić živi svoj život daleko od javnosti, ali kada se zaviri na društvene mreže, vidljivo je kako se često objavama vraća majci.

Izvor: Facebook

Na godišnjicu smrti majke u listopadu je uz njezinu fotografiju napisala:

”Na današnji dan prije 46 godina u 21:30 prestalo je kucati srce moje mame. Nakupilo se toga za četiri života. Nedostaješ mi. Da me zagrliš. Da osjetim tvoj dodir. Da me poljubiš. Da me nasmiješ. Da samo budeš pored mene. Jaka sam, čak i kada mi suze idu niz lice, uvijek sam dovoljno hrabra”-

Silvana je stradala 10. listopada 1976. godine u prometnoj na putu Beograd – Niš kod Kolara. Bilo joj je 36 godina, a u nesreći su poginuli i Miodrag Jašarević, šef narodnog orkestra Radio Beograda, koji je vozio, i Silvanina sestra Mirjana Barjaktarević, koja je bila u šestom mjesecu trudnoće.

Bila je to velika tuga u Jugoslaviji, gdje je bila obožavana i kao pjevačica i kao lijepa žena.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225524009865221&set=ecnf.1176003290