FOTO: RENATO PETEK – Uličicu na Jarunu od 200 metara Holding je asfaltirao 14 dana!

Sudovečku su ulicu u naselju Gajevo na Jarunu u duljini od 200 metara djelatnici Holdinga obnovili skidajući stari i postavljajući novi asfalt za 14 radnih dana.

Objavio je to na Facebooku gradski zastupnik Renato Petek i dodao:

Uličica od ukupno 16 kuća, a radove koji su započeli 29. lipnja, a završili 16. srpnja 13.7. došao je pogledati 13.7.  i Milan Bandić.

Jedna mi je gospođa dostavila svoju zanimljivu bilješku oko dinamike (ne)rada na gradilištu, a od jada je prestala zapisivati ono što je detaljno pratila već poslije drugog radnog dana…

Holding će biti efikasno i uspješno gradsko poduzeće kada se promijeni vlast u Grdu i kad se provedu natječaji za Upravu koju će voditi ljudi sa znanjem i iskustvom u upravljanju velikim sustavom, a kojima će Grad odrediti jasnu strategiju razvoja i zadati ciljeve.

Jedino će tada istinski profitirati građani i radnici. Svi nesposobni direktori, voditelji i djelatnici, koji ne znaju i ne žele radit će morati otići, jer će se tražiti efikasnost i rezultati te ekonomska održivost.

To je jedini put da radnici zadrže svoja radna mjesta, a u ovakvom poduzeću, kakvo je danas, zbog nefikasnosti bi propali na slobodnom tržištu za nekoliko mjeseci.

Takvu reogranizaciju Holdinga mogu provesti samo političke opcije koje nisu vezane na postojeće i velike stranačke infrastrukture i interese skupine.

Dnevnik radova, prema zapisu stanarke:
1. dan – radili 1 i pol sat
2. dan – radili 3 i pol sata

Komentiraj