FOTO: RAZOČARANA PERNAROM – Zvijezda filmova za odrasle odustala od utrke za Sabor

Nekadašnja naša zvijezda koja je igrala u filmovima za odrasle, Aleksandra Bukovčan, poznata i kao Alexa Wild, na Instagramu je objavila da je odustala od kandidature na parlamentarnim izborima, a u nastavku je prozvala i Ivana Pernara, u čijoj je stranci neko vrijeme bila.

Dragi moji.
Kao što znate planirala sam se kandidirati na ovim parlamentarnim izborima.

Ali odbila sam 14. mjesto na koalicijskoj listi sa strankama koje su se nedavno uništile međusobno da bi sada zbog svoje guzice ponovno stavili glave skupa jer eto nakon 4 godine u Saboru nisu uspjeli uvjerit narod da im da više od 5% podrške i na taj način osigura izborni prag.

No baljezganje na prazno bez konkretnih djela, ali sa apetitom za fotelju nemogu prihvatit kao dio političkog angažmana za dobrobit naroda, već je to jedan igrokaz limitiranih lidera koji su sami sebi toliko bitni da su spremni žrtvovat, gazit i izdat vlastito članstvo samo zbog fotelje.

Ja vas koji ste me zapratili iz raznih stranaka i vas koji ste se učlanili u našu HSSČKŠ i naravno sve vas ovdje na FB neću izdat i iznevjerit zbog saborskog mjesta, kao što je to učinio neki dan čelni čovjek moje bivše stranke.

Sa time je pokrenuo ogroman odlazak i razočaranje članstva jer je pričao jedno, a sada radi drugo.
Ja imam jedno lice a ne dva !

Bolje ne biti na listi nego izgubiti obraz !

Uskoro više….

Bukovčan je reagirala nakon pomirenja Pernara i Sinčića.

Podsjećamo kako je Aleksandra bila i članica Živog zida, koji je napustila da bi se priključila Pernarovoj stranci.

Trenutno podržava HSSČKŠ (Hrvatsku stranku svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca).