FOTO: RAĐA S OPERACIJE – Iskušao sam novu metodu matičnih stanica

U specijalnoj bolnici Sveta Katarina Dino Rađa je prije tri mjeseca transplantirao matične stanice iz kuka u koljena, a danas je objavio fotografije iz bolnice uz status koji prenosimo u cijelosti.

“Svi znaju za dobre stvari koje obilježe nečiju karijeru. Trofeji, titule, pobjede, porazi i tako dalje. Međutim imaju i neke posljedice koje svačija karijera nosi.

Nekom manje, a nekom više, ali u biti svakome. Dosta mojih suigrača i poznanika je mijenjalo kukove, kolina, operiralo leđa i ko zna šta još. Tako nisan ni ja iznimka, osim šta još uvik nisan u fazi zamjene, ali san odavno u fazi održavanja kolina. Kako medicina napreduje, tako san pokuša novu metodu matičnih stanica”, napisao je Dino i objasnio postupak:

“Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti i matične stanice izvučene idu nazad u kolina. Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju kolina. Desno kolino koje me dva miseca nezgodno bolilo, i to u mirovanju, a ne u pokretu, prestalo je ka da si na vatru prolija vodu. Livo, koje je inače bilo operirano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa vise ne boli. Tako da su moja iskustva odlična”, piše Rađa.

“Idemo dalje dok ponovo ne zatreba. Fala Draganu Primorcu na preporuci”, zaključio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Komentiraj