FOTO: PODRŠKA BANOVINI – Za nju su u Zagrebu svijetlile i fontane

Danas je u Hrvatskoj Dan žalosti u povodu žrtava stradalih u potresu koji je 29. prosinca pogodio Sisačko-moslavačku i okolne županije i odnio sedam ljudskih života te prouzročio veliku materijalnu štetu.

”U znak suosjećanja i podrške, danas od 18:00 sati, fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice svijetlit će za Banovinu, odnosno stanovnike Petrinje, Siska, Gline, Majske poljane, Lekenika te svih mjesta oštećenih u katastrofalnom potresu koji ih je zadesio”, priopćili su iz Grada Zagreba.

I baš je tako i bilo, o čemu je na Facebooku obavijestio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić:

[FONTANE DANAS SVIJETLE ZA BANOVINU]

Danas je u Hrvatskoj Dan žalosti u povodu žrtava stradalih u potresu koji je 29. prosinca pogodio Sisačko-moslavačku i okolne županije i odnio sedam ljudskih života te prouzročio veliku materijalnu štetu. U znak suosjećanja i podrške, fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice svijetle za Banovinu, odnosno stanovnike Petrinje, Siska, Gline, Majskih poljana, Lekenika te svih mjesta oštećenih u katastrofalnom potresu. Mi najbolje razumijemo bol i suosjećamo s našim prijateljima. I na ovaj simboličan način Grad Zagreb stradalima šalje poruku da nisu sami i da smo uz njih.