FOTO: PERNAR VIŠE NIJE SA SUPRUGOM – Evo što piše o svojoj Viktoriji, sada bivšoj

Ivan Pernar i njegova supruga Viktorija Miglaić nisu više zajedno. Bili su u vezi od 2017.  Bivši saborski zastupnik i stomatologinja Viktorija 2019. godine dobili su sina Nou.

Moglo se vidjeti da nešto nije u redu s brakom kada je Pernar na  društvenoj mreži pisao da njegova supruga više ne želi biti s njim. Kritizirao ju je zbog odgoja djeteta.

“Najveći problem kod odgajanja djece bez oca je nježan pristup odgoja djetetu bez ikakve grubosti. Pod grubost ne mislim na nasilje nego neke situacije poput ove – sjećam se kad sam jednom Noi skuhao krumpir i mahune, zalio to s maslinovim uljem i nadrobio češnjaka. Mali je uživao k’o praščić, iako je tada inače slabo jeo, tražio je još, baš je uživao u hrani. Bivša je tada rekla, joj to je djetetu previše češnjaka i sl. Majka je instinktivno prezabrinuta za dijete, a otac je preležeran.

Foto: Facebook

Kada izostane otac iz obitelji nema balansa, dijete se odgaja na način da razmišlja kao mama, uči mamine obrasce ponašanja, a ona ga uči ne samo kakvo ponašanje je prihvatljivo, nego i razmišljanje. U konačnici imate generaciju muške djece koja imaju ženski sklop u glavi, ne nužno jer su hormonalno poremećeni nego jer su tako odgajani i naučeni. Sustav ne vidi problem u razvodu, niti se o toj temi javno raspravlja, kao da je to neka marginalna, a ne sveprisutna tema”, opisao je svoje viđenje Pernar.

Foto: Facebook

“Odsutstvo oca u obitelji je ovom sustavu potpuno nebitna stvar. Ne zato jer voli majke, nego zato jer će kroz takav odgoj ta djeca biti ‘pussys and snowflakes’, lako će se moći povrijediti njihove osjećaje, pazit će na riječi koje govore da se netko ne bi uvrijedio, bit će oprezni u svojim postupcima itd. Sjećam se kad sam razgovarao s bivšom o djetetu, rekao sam joj da ako imamo dijete da želim da zauvijek budemo zajedno jer ne želim da dijete odrasta bez oca. Ona je rekla ok, da bi kasnije rekla predomislila sam se. Ne mogu razumjeti takav način razmišljanja, kako možeš pristati na neki dogovor i onda reći ‘predomislila sam se’. Reci onda – ne znam, nisam sigurna”, dodao je Pernar.