FOTO: OSVOJILA ZAGREB – Maja Milinković oduševila novim albumom

Maja Milinković još je jednom pokazala svoj izuzetni glas i oduševila publiku u Lisabonu i Zagrebu svojim novim albumom “Kaftan D Alma”

Sjajna sarajevska kantautorica Maja Milinković uspješno je promovirala svoj najnoviji album Kaftan D’Alma u prijevodu Kaftan Duše, koncertima u Lisabonu i Zagrebu.

Kaftan Duše, album napisan u vrijeme pandemije, metaforički oslikava emocije koje svaka duša “oblači” i u kojima se svatko može pronaći!

Foto: Rodolfo Contreras

Pjesme “Suša”, “Luda vodo stani, stani”, “Mistério”, Não te rendas”, samo su neke iz Majinog autorskog opusa koje se nalaze na albumu.

Nakon promocije u Sarajevu na SFF/u, album je premijerno predstavljen u Fado Muzeju u Lisabonu i na zagrebačkom festivalu “Ja BiH..5 dana Sarajeva u Zagrebu”, koji je proslavio 10-u obljetnicu postojanja i svečano zatvoren Majinim koncertom na zagrebačkoj špici.

Foto: Josw Frade

U Lisabonu, u punom auditoriju Fado Muzeja, Maju su pratili Luis Coelho, Carlos Viçoso i Carlos Menezes, a u Zagrebu, Maja je pjevala u pratnji Mirze Hatunića, bosanskohercegovčakog gitariste.