FOTO: Osijek ima razlog za zadovoljstvo, a veselit će se i navijači

nk osijek

Iznad južne tribine stadiona u Gradskom vrtu postavljen je novi semafor. Onaj dosadašnji, koji je iz svojedobno u Osijek stigao iz Belišća, odradio je svoje i više se neće koristititi jer je današnja tehnologija takva da je bilo nužno pronaći mu odgovarajućeg nasljednika, stoji na webu kluba s Drave.

“Dugo su se čekale potrebne dozvole i software za nabavku novog LED semafora sa svom pratećom opremom, a njegovo je postavljanje izazvalo poprilično zanimanje ne samo onih koji su svakodnevno na našem stadionu, nego i brojnih znatiželjnika sa strane”, piše na službenoj osječkoj stranici.

Direktor Igor Galić na ovu temu je rekao:

“Europski klub mora imati isto takav semafor! Inicijativa je postojala već neko vrijeme, sada smo to uspjeli i realizirati u suradnji s tvrtkom Vox koja nam je i dosad pomagala oko takvih stvari na nekim većim utakmicama, kada smo igrali u Europi ili u derbijima HNL-a. Novi semafor je dimenzija 8 x 4 metra i prati suvremene trendove na području tehnologije, što ćemo, dakako, posve iskoristiti u prezentaciji gledateljima. „Premijeru“ će imati 28. listopada kada će u Gradskom vrtu gostovati Lokomotiva. To je, zapravo, početak infrastrukturnih projekata koje ćemo jednoga dana „preseliti“ na naš novi stadion”, rekao je Galić.

Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek
Komentiraj