FOTO: NISU MISLILI NA KORONU – Tenisači feštali i pjevali uz poznati zadarski sastav Forum

U petak navečer, nakon što je otvoren Adria Tour u Zadru, poznati tenisači Novak Đoković, Goran Ivanišević, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov i Marin Čilić sa svojim suprugama došli su na večeru jedan poznati zadarski restoran.

Bilo je i svirke uz nastup poznate grupe Forum, pa su se i uvaženi gosti opustili, te na kraju neki od njih i zapjevali uz sastav.

I ništa čudno, ali su svi zaboravili na koronavirus, a sjetili su ga se sada kada je Dimitrov javio da ga je “zaradio”, a potom i naš Borna Ćorić.

O fešti su na svojoj Facebook stranici izvijestili i iz restorana Niko:

Raspjevani teniski velikani! 🙂
Sinoć smo sa velikim zadovoljstvom ugostili najbolje svjetske tenisače, koji su uz najljepše pjesme klape Niko i grupe Forum uživali u ambijentu i delicijama našeg restorana.
Ekipa Adria Tour-a je bila izuzetno dobro raspoložena, a uz organizatora cijelog turnira u Zadru, velikog Novaka Đokovića, naši gosti bili su i Dominik Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno pridonijeli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su se pridružili na pozornici Eriku i ostatku klape Niko, zabavljajući prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima. 🙂 Dečki, želimo Vam svu sreću u nadolazećim mečevima! ❤️

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/niko1963/posts/10163896638165385″ bottom=”30″]

Komentiraj