FOTO: MISLILA DA SE DEBLJA – A dr. Milinović, bivši ministar, izvadio tumor od 20 kg!

Gospođa Ivanka došla je u gospićku bolnicu tražiti pomoć od liječnika Darka Milinovića, bivšeg ministra zdravstva i on nije gubio vrijeme. Odmah je digao ekipu i gospođa s rakom jajnika i tumorom teškim 20 kg se vrlo brzo našla na stolu. Uspješno je operirana.

“Poznajemo se već godinama. Ona nije obraćala pažnju, mislila je da se deblja. A i nije godinama bila na pregledu. Tek kad su bolovi postali snažni odlučila je doći. Uvijek su takve operacije s tumorom od oko 20 kg rizične, ali je gospođa Ivanka, koja je u svojim 50- im godinama, vjerovala meni. Nije htjela ići u Zagreb ili Rijeku”, ispričao je dr. Milinović za Danas.hr.

Kaže da tako velik tumor može narasti čak i u roku nekoliko mjeseci, a kod nje je prošlo sigurno godinu dana otkad je primijetila prve promjene.

“Pripreme su tekle uobičajeno za takve operacije. Pacijentica se šalila pa mi kazala da sam kao estetski kirurg kad sam od tolikog trbuha napravio ravan. Bilo je zeznuto, pa 20 kilograma je bilo u njemu! Susreo sam se već s velikim tumorima, ali dosad je najveći imao 10 kg. Ipak, najvažnije je da je gospođa Ivanka danas kući sa svojim najmilijima”, kazao nam je Milinović.

Darko Milinović je na Facebooku objavio:

Ovo objavljujem po želji pacijentice. Pitala me,doktore želim pohvaliti sve vas.

Ne želim da ovakva briga i stručnost prođe nezapaženo. Imam li vaše dopuštenje? I sam sam mislio objaviti ali sam odustao misleći, dosta joj je muka,ali eto Ivanka je inzistirala pa eto.Do sada najveći tumor koji smo operirali težak oko 20 kg.

Bilo je zeznuto, a Ivanka je danas kući sa svojim najmilijim.

Jedna slika prije i nakon operacije(ravan trbuh). Kaže Ivanka vi ste kao plastični kirurg od ogromnog trbuha sada potpuno ravan .

Sretno joj dalje i HVALA što nam je vjerovala da možemo to operirati.