FOTO: MILIJAN BRKIĆ – Platforma Pobjednički put će HDZ izvesti na pobjednički put

Traje utakmica za predsjednika i druga čelna mjesta na unutarstranačkim izborima u HDZ-u, a kandidati platforme Pobjednički put, koji za predsjednika HDZ-a podržavaju Miru Kovača, razgovarali su sa članovima stranke u Sisku i Novskoj.

O svemu je na Facebooku izvijestio Milijan Brkić, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

[ ZAJEDNO KRENIMO U PROMJENE I IZVEDIMO HDZ NA POBJEDNIČKI PUT ]

Jučer smo se predstavili i družili sa stranačkim prijateljima u Novskoj i Sisku. Bila je to prilika da nam članovi izravno kažu svoje mišljenje o NAŠEM HDZ-u, te što žele i što smatraju da bi trebalo napraviti kako bi NAŠ HDZ izašao na POBJEDNIČKI PUT.

Kako ste nam rekli: “Iskorak je to u odnosima s članstvom…,jer mi smo već dugo zaboravljeni”. Kandidati platforme POBJEDNICKI PUT nikada ne zaboravljaju, zato smo se danas u razgovorima, pored aktualnih stranačkih tema, također prisjetili daleke povijesti Siska i vremena kada je slovio kao „Grad hrvatskih pobjeda“ zbog povijesne bitke kod Siska 1593. g. u kojoj je zaustavljena osmanska ofenziva i obranjeno kršćanstvo, kao i bliže povijesti, jer smo bili u županiji Sisačko-moslavačkoj na čijem su području vođene obje naše veličanstvene vojno redarstvene operacije “Bljesak”i “Oluja” u kojima je oslobođena naša Domovina.

Iznimna nam je čast bila susresti se i s biskupom sisačkim mons. Vladom Košićem, koji je na čelu jedne od najstarijih biskupija na području Hrvatske.

Kraj je ovo Lijepe naše koji obiluje poviješću, ali i koji zna što znači ponos, hrabrost i borba za svoj narod i svoju zemlju Hrvatsku. Hrvatska je UVIJEK NA PRVOM MJESTU, a samo zajedno uz potporu i povjerenje naših članova možemo krenuti u promjene, i izvesti HDZ na POBJEDNIČKI PUT.

HDZ – UVIJEK PRVI! 🇭🇷❤️🙏

Komentiraj