FOTO: HIT NA INTERNETU – Olmo kao dječak sjedi Messiju u krilu, evo što kaže danas

Na društvenim mrežama se dijeli fotografija Danija Olma, koja je nogometnim fanovimau nas  dobro poznata još iz Danijeva vremena u Dinamu, ali malo tko zna priču iza nje.

Naime, Olmo se dana kad je fotografija snimljena nije želio fotografirati ni s kim. “Bio sam s ocem na utakmici, bio je trener Castelldefelsa, a meni je bilo osam godina. Napucavao sam loptu okolo, bio sam sam i sretan, kad me iznenada netko pozvao i rekao ‘Dani, dođi, nećeš vjerovati, ali imaš se priliku fotografirati s Lionelom Messijem”, ispričao je Dani Olmo.

“Vau, Messi u Castelldefelsu? Koje bi dijete odbilo takvu priliku za fotografiju? Ja sam bio taj”, nasmijao se Olmo pa nastavio: “Rekao sam nešto u stilu ‘ne hvala, okej sam, samo se želim nastaviti igrati’, ali nisu me poslušali, nasilu su me stavili pokraj njega i okinuli fotografiju.”

“Nisam izustio ni riječ, samo sam pričekao da se čuje klik i vratio sam se lopti. Izgledalo je kao da ja njemu radim uslugu.”

Tad mu Messi nije bio ništa posebno, ali sad, s nekoliko godina odmaka, vjerojatno mu je drago što ima uspomenu s najvećim. A nastavi li ovako igrati na Euru, bit će i Messiju jednog dana drago što mu je mali Dani “učinio uslugu” i pristao na fotografiju.