FOTO: GRADONAČELNIK SA SPORTAŠIMA – Bandić čestitao nogometašima Rudeša i rukometašicama Lokomotive

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nogometni klub Rudeš iz Zagreba ostvario je veliki uspjeh – osvojili su prvenstvo 2. Hrvatske nogometne lige i ušli u 1. Hrvatsku nogometnu ligu.

U povodu sjajnih rezultata koje su ostvarili u proteklom razdoblju, primio ih je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u palači Dverce, na odvojenim sastancima, igrače, stručni stožer i Upravu Nogometnog kluba Rudeš te igračice, stručni stožer i Upravu Rukometnog kluba Lokomotiva.

“Vi ste pravi dokaz da ne pobjeđuju uvijek najjači, već oni koji imaju željeznu volju i disciplinu. Vi imate savršen spoj – spoj mladosti, energije i vizije, a Grad Zagreb to prepoznaje i zna to cijeniti, rekao je gradonačelnik čestitavši još jednom Nogometnom klubu Rudeš na ulasku u 1. Hrvatsku nogometnu ligu, najvećem uspjehu u povijesti kluba.”

O velikom sportskom uspjehu Kluba govorio je Ivan Rudeš, direktor Kluba koji se zahvalio na prijemu i svesrdnoj pomoći Grada.

Za prijema za Rukometni klub Lokomotiva gradonačelnik Bandić zahvalio se što šire sportske horizonte i dižu kvalitetu hrvatskog rukometa, te poručio je rukometašicama Lokomotive da je sinergija dobrog odnosa i rada svih u Klubu dovela do toga da su osvojile Women’s Challenge Cup.

“Za vašu se budućnost ne moramo bojati”, rekao je gradonačelnik upozorivši ih da ne zaborave na školu i ljubav za koje se uvijek treba naći vremena.

Klaudija Bubalo, direktorica RK Lokomotiva, zahvalila se na svesrdnoj pomoći Gradu Zagrebu i gradonačelniku što ih prepoznaju i u njima vide pravu ekipu te bez čije pomoći, kako je istaknula, ni ovog uspjeha ne bi bilo.

Komentiraj