FOTO: GOLA ČESTITKA – TV voditeljica Jeremić počastila fanove u golom izdanju

Poznata srpska voditeljica Jovana Jeremić odlučila se za neobičnu čestitku – čestitala je Novu godinu svojim pratiteljima potpuno gola.

Intimne je dijelove malo pokrila samo poklonima, a na rukama je nosila crvene kožne rukavice.

Uz fotku je napisala:

”Poštovani moji, odlučila sam vam čestitati ovu godinu na svoj način! Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima s društvenih mreža koji su ove godine, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista.

Ovo je poruka svima onima koji kriju svoj život jer je raskomadan, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer da se nude kao što se ja nudim vama svaki vikend, nitko ne bi htio ih.

Ni gledati, ni vidjeti, ni ljubiti. Želim vam dobar odnos prema sebi, jer odnosi prema drugima su posljedica našeg odnosa prema sebi.

Želim vam da volite jer bez emocija nema života, kao i zaradite dovoljno novca da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osjetite sreću i živite s njom u svojoj duši. Samo iskonski sretan čovjek zrači. Dakle, ne pitajte kako ona/on, ne ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE 2023. A vi?”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)