FOTO: CVJETA NOVA LJUBAV – Evo tko je policajac koji je osvojio Danijelu Martinović

Pjevačica Danijela Martinović otkrila je da je nakon raskida s Petrom Grašom opet u sretnoj vezi.

Njezina nova ljubav je policajac i glazbenik Josip Plavić (49), a Danijela je za Gloriju otkrila kako je ljubavna romansa započela jednim telefonskim pozivom koji se jednostavno morao dogoditi.

Za sve je “kriv” slučaj oko njezine krađe identiteta na kojem je Josip radio, a nakon što se slučaj riješio – njihovi telefonski razgovori su se nastavili.

“Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena”, otkrila je Danijela za Gloriju

Podsjetimo, s Petrom Grašom bila je Danijela u vezi oko 25 godina, a prekid su objavili u svibnju 2021. Potom se doznalo da je Petar u vezi s Hanom Huljić, s kojom je u veljači ove godine stao i pred oltar, a na ljeto su dočekali i svoje prvo dijete, kćerkicu Albu.

Iza Josipa je jedan brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom u dobrim je odnosimam doznaje Slobodna Dalmacija.

Josip je poznat i u estradnim krugovima kao rock pjevač koji je dio benda Izvan Zakona. Svira gitaru i uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!