FILIPOVIĆ PO ŠKORI: Pustio je podvalu da sam kršten s 14 godina i da mi je otac Srbin

Kandidati na izborima silno su aktivni na društvenim mrežama gdje ima i ozbiljnijih optužbi, pa je tako HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović opleo po Miroslavu Škori i Vesni Škare Ožbolt.

U objavi na Facebooku stoji:

ŠKORU BI TREBALO BITI SRAM – U PANICI ČAK I VRIJEĐA TUĐE OBITELJI!

Od početka sam izložen podmetanjima, prljavoj kampanji, lažnim naslovnicama i anketama, no najgore sam ipak doživio od Trgovačkog pokreta Miroslava Škore, koji je neki dan pustio podvalu da sam „kršten s 14 godina“ i da mi je „otac Srbin“.

U međuvremenu sam medijima dostavio sve dokaze o svom i očevu krštenju. Koliko moraš biti jadan, očajan, uspaničen, da se služiš takvim gadarijama kao škoristi, da u kampanji vrijeđaš tuđu obitelj i besramno lažeš o njoj! – istaknuo je Davor Filipović tijekom posjeta Mjesnom odboru „30. svibnja“.

A Vesna Škare Ožbolt? – nastavio je naš pobjednički kandidat: Ispočetka su joj puna usta bila našega prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali se potom „autala“ i otvoreno najavila da će u 2. krugu podržati Tomaševića, koji se protivi Tuđmanovu spomeniku u Zagrebu.

A BM-ovka Jelena Pavičić Vukičević podupire pak tog radikalnog aktivista u naumu da vrati Trg maršala Tita! Na sreću, zajedno ćemo ih spriječiti!