FILIPOVIĆ PO KLISOVIĆU: Frustriran je Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice

Nakon što je premijer Andrej Plenković prozvao Joška Klisovića i nazvao bizarnim to što Klisović ne pozna Milana Bandića uslijedio je i Klisovićev odgovor u kojem se dotaknuo Davora Filipovića, HDZ-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

Sada se na Facebooku oglasio i Filipović:

“Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima “pere” od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio preko 20 godina.

To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem.

SDP i njegov kandidat očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost.

To samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića.

Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta politika je već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi.

Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje”, napisao je Filipović na Facebooku.