FEŠTA ZA MARTINJE: Sve je duži spisak gostiju Kovačevićevog “kluba” u Slovenskoj – evo tko je sve bio

Sve je veća lista onih koji su hodočastili u famozni “klub” u Slovenskoj 9 u Zagrebu, gdje je 11. studenog prošle godine, kada je, kako sumnja Uskok, Dragan Kovačević primio 1,9 milijuna kuna mita od ivanićgradskog poduzetnika Kreše Peteka. U “klubu” su bile 24 osobe. 

Utvrdili su to i policajci koji su tog dana, prateći Petekovo kretanje, tajno nadzirali Klub, piše Telegram. U nastavku istrage u korupcija za više od 220 milijuna kuna poslova koji su navodno namješteni Elektrocentru Petek, svi bi oni mogli biti pozvani kao svjedoci. Ukupno se očekuje ispitivanje više od 120 svjedoka.

Već je poznato kako je 11. studenog u “klubu” bio Jakov Kitarović, suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, zatim Jakša Marasović, bivši član Uprave Janafa, Janafov kooperant Tonica Rajh, nekadašnji plivač Aleksej Puninski te šef kaznionice u Turopolju Anđelko Nikolić.Telegram je sada doznao imena svih ostalih Kovačevićevih gostiju na proslavi Martinja prošle godine.

A sada doznaje Telegram, kako su u “klub” tijekom dana ušli i poduzetici Zlatko Stipić, Igor Sučević, Goran Orsag, Kuzman Marasović, Jakov Beljo, Damijan Krklec, Tomislav Krajačić, Ivica Čapo, liječnik Davor Vagić, odvjetnik Robert Šoštarić, te Edi Sadiković, Zoran Breščaković, Ivan Bilić, Marijan Vdović, Renata Blažević i Olga Čučak.

Komentiraj