VIDEO: FEŠTA U MAKSIMIRU – Dinamo u stilu prvaka, jači i bolji od Hajduka

U Zagrebu se igrao derbi između Dinama, koji je već osvojio prvenstvo, i Hajduka koji je želio što bolji plasman u iskoraku u Europu.

Konačni rezultat 3:1 za Dinamo.

DINAMO: Livaković – Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac – Ademi – Hajrović, Moro, Olmo, Oršić – Gavranović

HAJDUK: Posavec – Ismajli, Svatok, Lopez, Fomitschow – Jurić, Nejašmić, Hamza – Caktaš – Gyurcso, Jairo

Od početka se vidjelo da nema taktiziranja i da će to biti otvorena i dobra utakmica. Odlični Posavec na vratima Hajduka obranio je nekoliko udaraca igrača Dinama, a onda vodstvo Zagrepčana u 20. minuti.

Sve je krenulo od Olma, Stojanović ubacuje u peterac, Posavec odbija, lopta dolazi do Ademija koji gura do Hajrovića i on zabija za 1:0.

I dalje se igra živo, dinamično.  U 24. minuti kontra Hajduka, Caktaš odlično puca s deset metara, ali Livaković brani. Minutu kasnije Hajrović je mogao riješiti utakmicu. Izašao je sam pred Posavca, ali nije dobro pucao. Onda je u 31. zaprijetio Hajduk. Fomitschow je ubacio u pet metara, ali Jairo puca pokraj vrata.

U nastavku Dinamo zabija u 48. za 2:0, a strijelac je Gavranović. Ismajli je dao loptu glavom Ademiju koji produžava glavom za Gavranovića!

U 56. Gavranović je opet zabio nakon akcije s Ademijem. Bebek je prvo pokazao na zaleđe nakon što je pomoćnik podignuo zastavicu. No nakon protesta igrača Dinama promijenio je odluku i pokazao na centar.

Onda je zaspala obrana Dinama, Tudor je pronašao Caktaša, a on pogađa za 3:1 i postiže svoj 19. zgoditak u Prvoj HNL.

 

 

 

Komentiraj