FACEBOOK GASI PORTALE: Srušena stranica Dnevno.hr – nije poznato zašto

dnevno.hr_-660x450

Obavještavam čitatelje da je srušena FB stranica Dnevno.hr. – napisala je na Facebooku Andrea Latinović, glavna urednica portala.

A potom dodaje: Nakon nekolicine blokada svih koji rade na portalu, od naših privatnih profila do messengera, sada smo i konačno srušeni, na radost mnogih.

Ne moramo se uopće slagati u mišljenjima, a to i jest jedna od odlika demokracije, niti očekujem preveliku kolegijalnost i pomoć. Svakako, ukoliko je bude, zahvaljujem. Ovo je malo veća i žešća priča od “običnog” rasturanja portala pa je sukladno tome prijavljeno i policiji.

Naći ćemo način kako riješiti problem, a onima koji uživaju želim i dalje ugodnu zabavu, mir i dobro te puno zdravlja i sreće.

A na portaludnevno.hr se može pročitati:

Oko 21 sat naš se portal susreo s velikom neugodnošću kada je bez upozorenja nastupila blokada naše Facebook stranice dnevno.hr koja broji više od 128 000 pratitelja. Iako su se naši novinari, ujedno urednici spomenute Facebook stranice, proteklih dana suočavali s blokadama privatnih Facebook profila, navodno zbog objave sadržaja vezanih uz generala Slobodana Praljka, današnje gašenje Facebook profila označava korak više.

Je li razlog tome objava informacija o komemoraciji generalu, koje su objavljivali i mnogi drugi internetski portali u Lijepoj Našoj, ili pak nešto drugo što se uz može svesti pod kršenje Facebookovih pravila, prijavu tko zna koje treće strane ili pak nešto drugo, zasad nije poznato.

Komentiraj