EXTRA FM PROSLAVIO ROĐENDAN: Publika u Areni pjevala tri sata s Acom Lukasom

Extra FM proslavio je peti rođendan uz megakoncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda – Ace Lukasa u Areni Zagreb. U spektaklu koji je trajao gotovo tri sata uživalo je 18 tisuća ljudi.

Zajedno s Acom publika je pjevala najveće regionalne hitove poput – Voliš li me, Kafana na Balkanu, Moj život, Nešto protiv bolova, Hotel, By pass i brojne druge. Kako je i obećao, Lukas je Zagrebu priredio nezaboravan provod i najbolju rođendansku proslavu na Balkanu.

Volim publiku ovdje. Arena je rasprodana danima prije koncerta – sjajno, baš sam oduševljen, mnogo je bitna organizacija i kako se to radi. Čestitam rođendan Extra FM -u, zaista sjajan radio i sjajna ekipa. Ma mi smo zapravo isti, nadopunjavamo se, dobro je što se žanra tiče da ono što je dobro kod nas kod vas nije i obrnuto, ma bitno je da nam je dobro.

Foto: Dino Ninković

Aca Lukas dio koncerta posvetio je preminulom prijatelju Oliveru Dragojeviću, što je oduševilo zagrebačku publiku. Arena je tako uglas pjevala Kad mi dođeš ti, Cesaricu, a posebno emotivno je bilo pri izvedbi pjesme Oprosti mi pape za koju se iz Acinog glasa osjetilo koliko je cijenio i volio Olivera.

Publici je pripremio iznenađenje – zamolio je 18 tisuća ljudi da naprave pauzu, na minutu, dvije i zasvijetle mobitelima kako bi sudjelovali u snimanju kadrova za njegov film ‘Kafana na Balkanu koji će premijerno biti prikazan za Acin rođendan. Želja mu je naravno ispunjena, a kada je glumac koji u filmu glumi Acu izašao na ‘pozornicu’ rasprodana Arena je doslovce izgledala kao zvjezdano nebo od količine svjetla.

Foto: Dino Ninković

Zagreb, Beograd i Sarajevo će imati tu čast da će  jedino od njih biti prikazane originalne scene s mojih koncerata. Osim filma pripremam i koncert – simfonijski orkestar, tamburaški, zbor, mojih 20 pjesama u novom ruhu…

Nije Aca zaboravio ni Gibonnija, Matu Mišu Kovača, Dražena Zečića, a od zagrebačke publike oprostio se pjesmom Želja Bebeka – Laku noć svirači, uz obećanje da se uskoro vidimo ponovno.

Foto: Dino Ninković