EUROPA LIGA: Dinamo neporažen u Moskvi – sjajni Livaković nesavladiv

U 2. kolu Europa lige Dinamo je gostovao u Moskvi kod CSKA.

Dinamo je krenuo dobro i imao priliku već u 2. minuti. Majer je sjajno pronašao Oršića, koji se našao iza obrane domaćine, ali nažalost nije dobro ukrotio loptu.

U 15. minuti prilika za CSKA. Ejuke je protutnjao kroz 16 metara, pucao iskosa, ali pokraj gola. Dvije minute kasnije prilika za Dinamo. Ademi ulijeće, vraća loptu na rub 16 metara, Oršić lijepo puca u kut, ali probio Akinfejev brani.

U 25. minuti opet prijeti CSKA. Vlašić je nadmudrio dobrog Franjića, i daje Ejukeu koji puca sa 16 metara malo pokraj stative. CSKA prijeti i u 38. Ejuke prima na 16 metara dobru loptu, puca, Livaković brani, Ejuke opet na lopti, ali puca preko gola.

U 42. minuti opet na sceni Ejuke, daje Vlašiću koji gađa suprotni kut, ali lopta ide pokraj gola.

U drugom poluvremenu domaćini nastavljaju s napadima. U 58. Čalov puca s ruba kaznenog prostora, a Livaković paradom spašava siguran gol.

U 61. Petković dobija žuti karton, a pet minuta kasnije umjesto njega ulazi Gavranović. Jakić mijenja Ivanušeca. Deset minuta prije kraja i domaći trener ubacuje svježe igrače. Pojačava napad.Igra se 81. minuta i Dinamo se drži.

Ulaze Džagoev i Ahmetov, a u igri su Obljakov i Kučajev. Kod Dinama izlazi ozlijeđeni Perić, a u igri je Kastrati. Potom kod domaćina Bistrović mijenja Marija Fernandesa.

CSKA nešto pokušava, ali Livaković je sjajan. Igraju se 4 minute sudačke nadoknade.

CSKA: Akinfejev – Zajnudinov, Magnusson, Divejev, Mario Fernandes – Obljakov, Maradišvili – Kučajev, Vlašić, Ejuke – Čalov

DINAMO: Livaković – Gvardiol, Perić, Lauritsen, Stojanović – Franjić, Ademi – Oršić, Ivanušec, Majer – Petković

Odgovori