EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Bomba pod terencem – stradao muškarac na kojeg je već pokušan atentat

U Beogradu je u nedjelju došlo do eksplozije automobila u kojem je poginula jedna osoba, koju se povezuje s ubojstvom srpskog odvjetnika. Pod vozilo je najvjerojatnije postavljena bomba.

Neslužbeno se doznaje da je u automobilu nastradao Strahinja Stojanović, kriminalac poznat policiji, na kojega je u kolovozu već pokušan atentat. Nagađa se da je ispod njegova vozila postavljena bomba, a sve zbog povezanosti s ubojstvom srpskog odvjetnika Dragana Miše Ognjenovića. Stojanović je umro u bolnici, ubrzo nakon snažne eksplozije.

Portali pišu da je u automobilu bila i jedna Kolumbijka. Svjedok eksplozije je za Blic izjavio da je detonacija bila strašna, a nakon nje je uslijedila jeziva scena. 

“Sjedio sam u kafiću s prijateljem nekih pedesetak metara od nesreće, kad se čula snažna eksplozija. U trenutku sam pomislio da se nešto obrušava na mene. Još nisam ni shvatio što se dogodilo, kad se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke. Mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski”, rekao je svjedok za Blic.

Dodao je da je muškarac ležao na ulici krvav, a pored njega je sjedila djevojka koja je s njim bila u automobilu, i zapomagala. “Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge. Strašna eksplozija i jeziva scena”, ispričao je svjedok.

Na snimci koju je objavio portal Novosti.rs vidi se da ljudi pokušavaju ugasiti vatru na automobilu nakon eksplozije, a čuju se i vriskovi. 

Komentiraj