EKSKLUZIVNO: Rasprodan koncert Tonija Cetinskog u Šibeniku – evo gdje ga još možete slušati

Podijelite članak

toni_cetinski_-_tvrava_sv__mihovil_-_rasprodano

Ovo ljeto za Tonija Cetinskog, itekako će biti ljeto za pamćenje! Prepuni koncertni raspored, samo je jedna od slatkih briga o kojima jedan od najnagrađivanijih glazbenika ovih dana misli.

Pravo osvježenje od ljetnih vrućina Toni je pronašao uživajući u odmoru, uz more i sunce, ali ipak u prvom planu su pripreme za koncertnu turneju koja nas očekuje.

Na Tonijevom kalendaru posebno mjesto ovo ljeto zauzeo je koncert u Šibeniku na Tvrđavi Sv. Mihovila, koji je najavljen za 25.08. s početkom u 21:00h – a ovom prilikom otkrivamo kako je isti i rasprodan!

‘Veselim se ovom koncertu u tako divnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila. Zahvaljujem organizatorima na pozivu i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnom svirkom i otvorena srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo! Hvala mojoj publici! ‘, kazao nam je Toni najavljujući ovu posebnu koncertnu priču

Svi oni koji su na vrijeme kupili svoj ulaznicu za koncert u Šibeniku, imati će prilike uživati u posebnoj večeri, ali i iz prve ruke čuti potpuno novi, drugačiji zvuk, project acoustic/electric, u kojem Toni zajedno sa svojim bendom izvodi svoje pjesme u akustičnim varijantama, te novom ruhu.

Osim spomenutog koncerta na šibenskoj Tvrđavi Sv. Mihovila, ovoga ljeta uživajte u najvećim hitovima Tonija Cetinskog na sljedećim mjestima:

04.08. Slovenija, Portorož

05.08. Slovenija, Zagorje ob Savi

06.08. Hrvatska, Orebić

20.08. Crna Gora, Tivat, Gradska riva Pine

24.08. Hrvatska, Dubrovnik, Zvijezde pod zvijezdama,
Hotel Dubrovnik Palace, Vala Beach Club

25.08. Hrvatska, Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovil

16.09. Hrvatska, Vir

Foto: Matea Smolčić za Storybook

Komentiraj