EDVIN SOFTIĆ O ŽIVOTU: Znam, emotivci uvijek gube sve, grubijani vječno prolaze!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Život je lutanje, koracima teškim, bez bitnog razloga…i dok ovaj tren razmišljamo o onima kojih više nema, sve sutra nam postane prošlost, zaboravimo brzo i krećemo mi sami u novi krvavi dan! – piše na svojoj stranici na Facebooku Edvin Softić, menadžer koji je stvarao karijere naših najvećih glazbenih zvijezda.

Što je život tvoj, i da hoćeš ne možes biti sretan sam…Pomozi drugima!

Ulica danas je skamenjen osmijeh i zaleđene suze!

Uspomene možda čuva samo Petar Pan! Nepravedan je svaki dan! Nepravda je pobijedila i nemojte više razmišljati o tom, gubite vrijeme uzalud!! Podmetnuta noga i udarac u rampu na kojoj piše STOP!

Nemojte, ma koliko vam je teško, da vam život bude ono što morate, čekajući novi dan! Da, znam, vjere sve manje ima i posustalo je sve, ali Bog nam je dao sve što mogao je!! Vjerujte i popraviti će se sve. Ne gubite vjeru nikad, uvijek vjerujte!

Ne morate vjerovati u Boga, možda ste tako postavili sve i u vašim mislima i očekivanjima, razočarao vas je, možda nemate sliku bilo kojeg sveca u kući, u sebi…ali onda vjerujte u sebe, svoju snagu, prijatelje, obitelj.. Pozitivne misli vratiti će vam snagu za sve loše, sto dogodilo se!

Svi imamo svoj vijek trajanja, nažalost! Ali ipak vjerujte….

Poznajem mnoge koji su trčali za novcem, nisu prezirali od ničeg da bi bili moćni, to je bilo primarno, pokušavaju sad tim velikim “stečenim” novcem kupiti još nešto preostalog života, neki i nečistu savjest pa ulaze i obilaze crkve uz velike donacije, čije hodnike nikad nisu vidjeli, otvaraju im se ta vrata u kasnim noćnim satima i bdiju svi nad ti “časnim” ljudima, ali sat kuca i ništa to ne vrijedi, otisnut je i na njima vijek trajanja kao i na svakom od nas!

Samo što vaša garancija ima dulji vijek trajanja! Vjerujte!!

Na kraju, citirat ću našu Helgu: “Trčite u susret životu…”

Ne bojte se!!

ŽIVOT! Ma kakav god da je, vaš je!! Da ste bolje mogli, pa napravili ste sve!!

Ne sramite se svog dostojanstva!!

Znam, emotivci uvijek gube sve, grubijani vječno prolaze! Zato, hrabro!! Život kratak je!

softić, faksimil