DVOSTRUKO UBOJSTVO U PULI: U kući pronađene dvije mrtve osobe – sin ubio roditelje

Dvostruko ubojsvo dogodilo se u Puli danas oko 16.15 sati.

Prema prvim informacijama mjesto događaja je Argonautska ulica, javlja Glas Istre.

Policija kaže da su u kući pronađene dvije mrtve osobe, a treća osoba, koja se dovodi u vezu s događajem, nalazi se u Policijskoj postaji Pula.

Neslužbeno saznajemo da se tragedija dogodila na kućnom broju 76, dakle na Gregovici, nedaleko šume Gregovica, odnosno stotinjak metara ulicom iznad novog Lidla koji je smješten uz Zaobilaznicu.

Taj dio Pule je izuzetno miran, obiteljski kvart s relativno novijim obiteljskim kućama.

Prema dosad dostupnim informacijama radi se o muškoj i ženskoj osobi, odnosno supružnicima te se osnovano sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubojstvo.

Kako se neslužbeno doznaje, 30- godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

Na mjestu događaja očevid obavljaju djelatnici policije u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika. Istraga je u tijeku.

– Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je privedena. Dobili smo informaciju o tijelima. Radi se o muškarcu i ženi starije dobi. Ne bismo izlazili s detaljima u ovoj fazi istrage. Svi su u srodstvu, svi su članovi obitelji. Osoba je u krvnom srodstvu. Možemo reći samo da se radi o osobi koja se nalazi u policiji. Očevid je u tijeku, nemamo još dovoljno informacija. Policija nije imala ranijih postupanja u toj obitelji što se tiče narušenih obiteljskih odnosa – rekli su iz policije za Jutarnji list.

Kako pišu istarski portali, radi se o Dariju i Nadi B., a počinitelj je njihov 30-godišnji sin V.B. Glas Istre objavio je kako je ubijeni Dario B. dugogodišnji radnik Uljanika u kojemu je bio i rukovoditelj. Motiv ubojstva još nije poznat.