DVA MILANA BANDIĆA: Jedan najavio pohod na Pantovčak, hoće li i drugi?

Redatelj Milan Bandić, donedavno poznat pod imenom Dario Juričan, koji je promijenio ime i prezime u Milan Bandić, danas je najavio i kandidaturu za predsjednika pod sloganom “Korupcija svima, a ne samo njima”.

“Ne znam ja tko je uzeo moje ime i prezime, fućka mi se. A ja svima želim uspjeh. Što se mene tiče, najvažnije da je čovjek zdrav. Hvala vam lijepa”, rekao je o pojavnosti još jednog Milana Bandića zagrebački gradonačelnik Milan Bandić za N1.

Na pitanje hoće li poduzimati pravne akcije protiv redatelja Bandića, gradonačelnik je rekao “kaj god”.

Dario Juričan, sada Milan Bandić, ide u utrku za Patovčaki  predlaže uvođenje centralnog Ministarstva korupcije sa sjedištem na Pantovčaku, zaštitu korupcije Ustavom te proglašavanje cijele Hrvatske Isključivim koruptivnim pojasom (ISKOP).

Foto: PR
Foto: PR

“Ja sam običan čovjek koji će se boriti za malog korumpiranog čovjeka. Želim korumpirati Hrvatsku i želim da to bude zajednička platforma svih Hrvata. Nije budućnost Hrvatske da se kopaju ideološki rovovi, nego je budućnost Hrvatske u korupciji. Želim biti predsjednik svih takvih Hrvata”, rekao je redatelj Bandić, te dodao:

“Mislim da je Milan Bandić rješenje, a ne problem. Bog mi je ušao u san i rekao mi – Milane ti si rješenje. Kao vidjelica u Međugorju došao sam širiti evanđelje”.

A bude li izabran za predsjednika, kao prvi potez je najavio odmor na Pantovčaku nakon čega bi otvorio zoološki vrt u kojem bi postavio kamere.

“Onda bi svaku stranku zamolio da regrutira nekoliko svojih članova koje bi tamo pustili i snimali. Taj show bi se vrtio kao reality show i pružio bi građanima uvid kako funkcioniraju stranke i kako izgleda politički reality u real timeu”, zaključio je redatelj.

Komentiraj