DRSKA PLJAČKA U OSIJEKU: Upali u trgovinu, vezali trgovkinju i kupca, te oteli novac

U prodavaonici u Krbavskoj ulici u Osijeku dvojica razbojnika upala su u trgovinu i vezali trgovkinju i ženu koja se u trgovini zatekla te ukrali novac.

Trgovina se nalazi na putu školaraca i njom prolazi puno djece krećući se prema školama na Drinskoj ulici. Srećom, nitko od njih nije bio u trgovini u trenutku pljačke.

“Dvije nepoznate osobe ušle su u prodavaonicu u Krbavskoj ulici u Osijeku i uz prijetnju hladnim oružjem od djelatnice su zatražili novac. Potom su djelatnicu i ženu, koja se nalazila u prodavaonici, odveli u skladište, svezali ih i ukrali nekoliko tisuća kuna”, doznaje Glas Slavonije iz PU osječko-baranjske.

Sve se odigralo između 9 sati i 9.30, a pljačkaši su pobjegli pješice. Za sada je istraga u tijeku te nema podrobnijih informacija o pljački.

Prodavačica i žena koja je s njom bila svezana nisu fizički ozlijeđene, no tek će se vidjeti kakvog će to traga ostaviti na njihovu psihu.

Prošle se godine u Hrvatskoj dogodilo 647 pljački u kojima je nastalo nešto više od 9,6 milijuna kuna štete. Najviše su se pljačkale trgovine, ljudi na ulicama, a na trećem su mjestu pljačke u kućama i stanovima.

Komentiraj