DRAMATIČNO U DINAMU: Uprava otkazala svim suradnicima Nenada Bjelice

Nakon što su igrači i treneri odbili zahtjev za smanjenje plaća, u Dinamo je pravi rat – otkazana je suradnja cijelom stručnom stožeru, ali ne i glavnom treneru Nenadu Bjelici.

U priopćenju GNK Dinama stoji:

“Odlukom Uprave GNK Dinamo od 26. ožujka 2020., raskinuti su ugovori o suradnji za sljedeće članove stručnog stožera prve momčadi GNK Dinamo: Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz, Jasmin Osmanović. Klub će dalje komunicirati putem priopćenja na službenoj web stranici GNK Dinamo“.

Trener Bjelica nije smijenjen, jar ima odličan ugovor pa bi smjena Dinamo koštala velikih para. Ovo je vjertojatno način da sam podnese ostavku, nakon što je zajedno s igračima odbio da im se snize primanja zbog novonastale situacije i neigranja zbog koronavirusa.

Inače se u medijima provlači informacija kako već neko vrijeme Bjelicva i nije u najboljim odnosima sa Zoranom Mamićem, sportskim direktorom.

Također se govori o tome kako bi na klupu Dinama mogao umjesto Bjelice sjesti Igor Jovičević, vrlo uspješni trener mlade momčadi.

A možda se na klupu vrati i sam Zoran Mamić. Kako će reagirati Bjelica i igrači još će se vidjeti.

 

Komentiraj