DRAMA U SESVETAMA: Zapalio automobil, pucao u 56-godišnjaka i pobjegao

Iz PU zagrebačke su priopćili kako se traga za muškarcem koji je zapalio automobil i pucao u 56-godišnjaka.

Sve se dogodilo U Novoselskoj ulici u Sesvetama noćas oko 3:20, kada je muškarac zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku.

Ozlijeđeni muškarac prebačen je u KB Dubrava.

U kratkom priopćenju PU zagrebačke se kaže:

“U Sesvetama u Novoselskoj ulici, oko 3.20 sati, prema do sada prikupljenim informacijama, muškarac je zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava”.

Kasnije se policija oglasila priopćenjem:

Danas, 5. listopada oko 3.15 sati u Sesvetama u Novoselskoj ulici, na ulici, 53-godišnjak je lakozapaljivom tekućinom polio parkirani osobni automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje.

U tome ga je uočio član njene obitelji te je u namjeri da ga spriječi izašao iz kuće na što je 53-godišnjak iz vatrenog oružja prema njemu ispalio više hitaca nanijevši mu strijelne rane u predjelu tijela i ekstremiteta.

Potom, otvorenim plamenom izazvao je požar navedenog automobila te pobjegao. Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a težina ozljeda za sada nije poznata.

Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.