DRAMA U KRANJČEVIĆEVOJ: Vodila dvaput Lokomotiva, pa Hajduk – na kraju 3:3

Lokomotiva i Hajduk igrali su u Zagrebu u Kranjčevićevoj utakmicu 19. kola HNL-a.

U 11. minuti povela je Lokomotiva autogolom Eleza. Ubacio je Cipetić, a Elez je loše zahvatio loptu, želio ju izbaciti, ali je pogodio vlastita vrata. Elezu je to drugi autogol u manje od dva tjedna na Kranjčevićevoj protiv Lokomotive.

Hajduk se vraća u 33. golom Livaje, nakon što je Sahiti dao fantastičnu loptu, Livaja odlično prima i onda majstorski prebacuje Santinija.

Onda šok za navijače Hajduka. Lokomotiva u 63. vodi krasnim kolom koji zabija Marić. Aliyu je ubacio u sredinu, a Marić iz prve pogodio bliže rašlje.

U 74. Aliyu je mogao zabiti i riješiti utakmicu, ali je iz jako dobre pozicije pucao ravno u Subašića. I kazna dfolazi dvije minute kasnije. Hajduk izjednačuje na 2:2, zabio je Mlakar, nakon što je Ljubičić lijepo gurnuo u peterac.

I onda opet Mlakar u 81. za 2:3 za Hajduk, nakon što je Livaja petom proigrao Melnjaka, on šalje u peterac, a Mlakar prima i zabija.

Ali, Lokomotiva se ne predaje. Sjajan napad i ubačaj s desna, rilika za Lokomotivu, Katić pokušava očistiti, ali pogađa kraj Subašića vlastitu mrežu za 3:3.