DRAMA KOD KRIŽEVACA: Hitna pozvana u kafić, ali mladić (16) je umro – uhićen prijatelj

U noći sa subote na nedjelju pozvana je hitna kako bi se pomoglo 16-godišnjaku u jednom kafiću u Kostanjevcu Riječkom kod Križevaca.

Nažalost, mladić je preminuo, a u priopćenju PU koprivničko-križevačke se kaže:

“Danas, 14. svibnja oko 1.23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno preminuo.

Uhićena je jedna osoba i provodi se kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja”.

Kako doznaje ePodravina cijeloj tragediji kumovao je splet nesretnih okolnosti.

Kako se doznaje slavio se 18-godišnji rođendan u vinskom podrumu, koji je u sklopu ugostiteljskog objekta. Na proslavi rođendana bilo je više desetaka mladih osoba, među kojima je bio i dvojac koji se posvađao i nakon toga fizički sukobio.

Jedan je mladić, stariji godinu dana, udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio.

“U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti”, govore za ePodravina potreseni mještani.

Prema neslužbenim informacijama 17-godišnji mladić koji je udario svoga prijatelja od šoka je pobjegao s mjesta tragedije, ali se ubrzo vratio.