DRAMA HRVATSKOG SURFERA: Pretrpio ozbiljne ozljede nakon sudara

Podijelite članak

Enrico Marotti,surfer,surfanjeEnrico Marotti, naš najpoznatiji surfer, pretrpio je ozbiljne ozljede prilikom naleta drugog surfera na njega.

Na posljednjoj etapi najprestižnije surferske regate PWA (Professional windsurfing association) koja od 21. do 26. studenog vozi u Novoj Kaledoniji, tokom pretposljednjeg dana vožnje događala se prava drama.

Riječki surfer Enrico Marotti doživio je ozbiljnu ozljedu prilikom naleta drugog vozača na njega. Iako je slalom koji Enrico vozi najbrža i najopasnija disciplina u PWA regati, ozljede poput ove mogu ozbiljno narušiti ne samo rezultat u sveukupnom poretku PWA regate već i daljnju karijeru.

”Udarac je bio jak, završio sam pod morem i nisam u jednom trenu znao što se događa. Pomoć je stigla, pomogli su mi dići jedro ja sam nastavio vožnju i završio na odličnom 19om mjestu, unatoč jakoj ozljedi. Za mene nema predaje. Sutra je posljednji dan na kojem ću probati dati sve od sebe da odvozim što je bolje moguće, ukoliko me ozljeda ne spriječi. ”, istaknuo je Enrico Marotti.

Enrico već ima velike planove za PWA regatu iduće godine ukoliko ga ova ozljeda ne uspori u njegovom napretku.

Komentiraj