DRAGO PRGOMET: Hasanbegović je rekao da postoji samo jedan kandidat HDZ-a – mi pobjeđujemo

DRAGO PRGOMET: Vlada ne funkcionira - država može završiti i u političkom kaosu

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Drago Prgomet, krenuo je u kampanju, a podršku je dobio i od stranačkog kolege ministra obrane Damira Krstičevića.

Izvješće: Media servis

Iako je Zlatko Hasanbegović rekao kako žali što nezavisna Bruna Esih nije HDZ-ov kandidat, Prgomet kaže da nije siguran da je u zadnjim izjavama tako rečeno.

“Duboko vjerujem da su neki procesi kao što je izbacivanje davno iza nas, mi smo pokazali širinu, prihvaćamo različitost mišljenja. Mislim da je gospodin Hasanbegović bio vrlo jasan kada je rekao da je samo jedan kandidat Hrvatske demokratske zajednice”, poručio je Prgomet.

Što misli o izglednoj koaliciji SDP-a i HNS-a na lokalnim izborima u Zagrebu? “Time je jasna poruka poslana, da će ljevica imati svog kandidata, to je gospođa Anka Mrak Tritaš i nama je pokazati najbolje što mi imamo, ljude i program”, rekao je Drago Prgomet.

”Mi ćemo pobijediti”, samouvjereno je rekao Prgomet te dodao na što se točno referira njegov program.

“Briga za ljude, od vrtićke dobi do umirovljeničke dobi. Od adekvatnog broja dječjih vrtića, škola s popodnevnim odmorom, studentski standard, palijativna skrb, umirovljenički domovi. Najvrjednije je ono što jedan grad ima, a to su ljudi”, objasnio je HDZ-ov kandidat.

Ministar obrane Damir Krstičević na novinarsko pitanje hoće li Bruna Esih stvoriti probleme unutar HDZ-a, kaže: “Idemo se natjecati idejama, rješenjima, programima, ljudima, konceptima. I da ljudi izaberu ono što je najbolje za grad Zagreb”, rekao je Krstičević.