DRAGAN KOVAČEVIĆ: Već je utvrđeno da novac pronađen kod Puklina nema veze sa mnom

U akciji USKOK-a uhićeno je u utorak više osoba, a među njima su bivša tužiteljica Mirela Alerić Puklin i njezin suprug Goran Puklin, te Piruška Canjuga.

Goran Puklin, suprug Mirele Alerić Puklin, je USKOK-ov optuženik u slučaju uhićenja Dragana Kovačevića, a USKOK vjeruje da je u svom stanu čuvao sumnjivo stečeni novac Dragana Kovačevića, bivšeg direktora Janafa.

Podsjećamo kako je u pretresu Puklinova stana zaista pronađeno 2.593.800 kuna, 247.200 eura i 20 tisuća švicarskih franaka složenih u kuvertama. On je rekao da je to naslijedio i zaradio, a njegovu priču potvrdila je supruga.

Nakon objave ovih informacija se javio Dragan Kovačević. On demantira da novac pronađen kod Gorana Puklina ima ikakve veze s njim.

“Temeljem obljavljenih informacija o tome da je pronađeni novac od prije više od godinu kod Gorana Puklina u bilo kakvoj vezi s Draganom Kovačevićem oštro demantiramo jer je i sam Goran Puklin rekao da se radi o njegovom novcu, te je DNK i drugim vještačenjima utvrđeno da Dragan Kovačević nema nikakve veze s predmetnim novcem.

Jedina njihova poveznica je da Dragan Kovačević ima sjedište firme u istoj zgradi gdje stanuje Goran Puklin.

Ovim se neistinitim objavama teško narušava dignitet, čast i ugled Dragana Kovačevića”, stoji u priopćenju.