DR. CHRISTINE SKIN CLINIC: Sjajni pokloni za vas – posjetite nas od 11. do 17. studenoga

Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa – reče čuveni njemački filozof Arthur Schopenhauer. I zato valja iskoristiti svaku priliku, svaki korak koji vodi prema zdravlju. A u uglednoj, suvremenoj i prelijepoj klinici – DR. CHRISTINE SKIN CLINIC, slave godišnjicu uspješnog rada i časte starije građana pregledom madeža kod specijalista dermatologa uz simboličnu cijenu od 100 kuna.

Ovo je njihova objava u kojoj spominju i besplatne konzultacije, kao i duge darove u vremenu od 11. do 17. studenoga:

Radost rođendana DR. CHRISTINE SKIN CLINIC želimo podijeliti s vama dragi naši sadašnji i budući pacijenti. U rođendanskom tjednu od 11.-17. studenoga pripremili smo brojne vrijedne poklone jer nam je želja obradovati mnoge od vas, a posebno naše drage starije sugrađane kojima pregledi u našem Ekspertnom centru za madeže mogu biti od neizmjerne važnosti.

Ponosni smo na naš medicinski tim koji rođendanski tjedan posvećuje zaštiti zdravlja najranjivijih među nama, omogućujući im pravovremenu dijagnostiku promjena na koži koja često spašava živote.

Od 11. do 17. studenoga dovedite u Zavojnu 8 uz Kaptol centar svoju mamu, baku, djeda ili tatu koji su stariji od 65 godina na PREGLED MADEŽA KOD SPECIJALISTA DERMATOLOGA po simboličnoj cijeni od 100 kn.

Kako mnogi od njih nemaju Facebook ni Instagram prenesite im ovaj poziv i brigom za njihovo zdravlje vratimo im barem djelić dobrote kojom su nas darivali.

Upravo je omogućavanje našim sugrađanima najranije moguće detekcije melanoma i drugih kožnih karcinoma kakvu imaju stanovnici razvijenih zemalja bila misao koja nas je vodila kada smo odlučili osnovati DR. CHRISTINE SKIN CLINIC. Naši stručnjaci posebno su educirani u vodećim svjetskim centrima, a Ekspertni centar za madeže opremili smo najmodernijom dijagnostičkom opremom.

U tjednu kada slavimo, našim seniorima DARUJEMO I BESPLATNE KONZULTACIJE ZA PROBLEME INKONTINCIJE koja se u našoj klinici elegantno i uspješno liječi inovativnom tehnologijom jačanja mišića zdjelice. Dokazano je kliničko poboljšanje kod 90% pacijenata.

Svima ostalima od 11-17. 11. DARUJEMO NEZABORAVNE ROĐENDANSKE POKLON PAKETE NAŠIH NAJTRAŽENIJIH TRETMANA:

PAKET LASERSKE EPILACIJE 2+2 GRATIS
PAKET MED CONTOUR MULTIPOWER (nekirurško oblikovanje tijela) 3+3 GRATIS
PAKET MED VISAGE (nekirurški facelifting) 3+3 GRATIS
PAKET STARFORMER (magnetska stimulacija mišića) 3+3 GRATIS

Želimo nam svima još mnoge rođendane u sreći i zdravlju! Živjeli

Radujemo se vašem dolasku koji možete najaviti na tel:

01 65 86 496
www.drchristine.hr