DR. BORIS NEMEC: Modrić je operiran u Madridu, dobro je, za 3 do 4 tjedna je na travnjaku

luka modrić

Luka Modrić operiran je jutros u Madridu. Najnovije informacije prenio je za Media servis liječnik reprezentacije naše nogometne reprezentacije, Boris Nemec.

“Jutros je Luka operiran u Madridu, bila je to artroskopija i pronađen je je jedan otrgnuti komadić hrskavice patele, s ivera ili čašice kako mi to zovemo. To je odstranjeno i sad slijedi rehabilitacija koja će trajati nekoliko tjedana. Vidjet će se kako će ići taj tijek rehabilitacije i o tome ovisi kad će Modrić ponovno igrati…Evo Luka me zove, ajde bok”, prekinuo je razgovor dr. Nemec.

Malo smo pričekali i dočekali novi poziv: “Evo čuo sam se s Lukom Modrićem, on se jako dobro osjeća i kroz nekoliko sati će ići kući, a sutra počinje s programom rehabilitacije”, izvijestio je Nemec i pojasnio kako je to djelovalo na našeg reprezentativca.

“Psihički je jako dobro, on je znao o čemu se radi i znao je da ta hrskavica koja pluta po koljenu te da se mora odstraniti. Sigurno da je sada puno bolje volje nego je to bilo prije operacije”, rekao je Nemec.

Kapetan Vatrenih i veznjak Reala otpao je za predstojeće kvalifikacijske utakmice s Kosovom i Finskom, a po riječima doktora Nemeca, Modrić bi na travnjak mogao već za tri do četiri tjedna. Nije Modrić jedini koji ima zdravstvenih problema.

“Lovren je dobio vrlo jak udarac u leđni mišić i to ga dosta boli. Vidjet ćemo što će biti s Lovrenom”, zaključio je dugogodišnji liječnik Vatrenih Boris Nemec.