DONOSIMO CIBONINO PRIOPĆENJE: Ispričavaju se navijačima i vraćaju novac

Foto: KK Cedevita
Foto: KK Cedevita

KK Cibona se preko prioćenja obratila svojim navijačima koji su jučer ostali ispred Draženovog doma i nisu gledali petu utakmicu finala doigravanja protiv Cedevite. Cedevita je dobila 78-75 i obranila naslov prvaka.

Hvala svim navijačima koji su došli u Cibonin toranj i uveličali ovaj finalni susret. Atmosfera je bila sjajna kao nekad kad su se osvajali najveći klupski trofeji. Gradom je cijeli tjedan vladala prava košarkaška groznica i svi su htjeli biti dio velikog košarkaškog spektakla.

Košarkaški klub Cibona ovim se putem želi iskreno ispričati svojim posjetiteljima koji unatoč kupljenoj ulaznici nisu mogli prisustvovati utakmici KK Cibona – KK Cedevita odigranoj 1. lipnja 2017.

Policija je iz sigurnosnih razloga na svoj odgovornost zatvorila dvoranu te će zbog toga KK Cibona svim kupcima s neiskorištenom ulaznicom vratiti novac.

Povrat novca vrši se na mjestu kupnje. Kupci ulaznica putem interneta mogu kontaktirati ulaznice.hr radi povrata novca na mail adresu: podrska@ulaznice.hr

Kupci ulaznica putem agencijske prodaje mogu zatražiti povrat novca na mjestu kupnje Kupci ulaznica na blagajni KC “Dražen Petrović” mogu zatražiti povrat novca na blagajni u utorak, 6. lipnja 2017. od 12 – 18 sati

Hvala Vam na podršci tijekom cijele košarkaške sezone 2016/2017., stoji u priopćenju.

Komentiraj