DONACIJA DINAMA: Milijun kuna pomoći za potres i borbu protiv koronavirusa

Hrvatski prvak Dinamo donirao je milijun kuna pomoći za borbu protiv koronavirusa i zbog potresa koji su pogodili Zagreb.

Klub iz Maksimira donirao je 250 tisuća kuna Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj te isti iznos KBC-u Zagreb zbog šteta izazvanih u potresu, a kupit će i dva potpuno opremljena sanitetska vozila u vrijednosti pola milijuna kuna.

Dinamo je simbol grada Zagreba i klub koji je uvijek bio spreman pomoći drugima u nevolji, a posebno u kriznim trenucima kada je iznad svega potrebno zajedništvo, razumijevanje, podrška i pomaganje.

GNK Dinamo želi pružiti najiskreniju podršku svim građankama i građanima, djeci i odraslima, onima oboljelima od koronavirusa, svima ugroženima, njihovim obiteljima, svima nastradalim u potresu koji je zadesio Zagreb, svim službama, pojedincima i organizacijama koji su danonoćno pomagali u ovim nevoljama, koji od jutra do mraka pomažu drugima, spašavaju živote, brinu o ugroženima. Hrabri ste, snažni ste i činite nas ponosnima što imamo privilegiju živjeti s vama u maloj zemlji velikog srca kao što je Hrvatska, stoji između ostalog u priopćenju.

Komentiraj