DOMOVINSKI POKRET: Prozivaju Penavu koji je okrenuo leđa HDZ-ovoj kaljuži korupcije i lopovluka

Domovinski pokret odgovorio je na priopćenje Zajednice branitelja HDZ-a o vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi. Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Od svih radnji s kojima se HDZ busa u prsa, konačno su nas uvjerili da jednu aktivnost poduzimaju iskreno, bez zadrške i punim plućima. To je akcija pod nazivom: ‘‘Sačuvajmo vlastita radna mjesta‘‘. Jučerašnjim priopćenjem Zajednice branitelja HDZ-a ‘‘Gojko Šušak‘‘ protiv vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave HDZ je još jednom pokazao kako ta stranka funkcionira po pitanju borbe za stranačke interese i očuvanje vlastitih radnih mjesta, koja može imati samo u svojoj godinama pletenoj koruptivno-klijentelističkoj mreži i nigdje drugdje.

S jedne strane, prozivaju Ivana Penavu koji se čistog obraza drznuo okrenuti leđa HDZ-ovoj kaljuži korupcije i lopovluka, a, s druge, prešućuju kako je čelnik Zajednice branitelja nagrađen, uhljebljen i rukopoložen na čelno mjesto u velikoj državnoj tvrtki, iako za to nije imao uvjete. Stoga podsjećamo kako je Miljenko Filipović, predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a ‘‘Gojko Šušak‘‘, zaposlen na mjesto predstojnika Ureda za korporativnu sigurnost u HEP-u iako za tu funkciju nije imao potrebne uvjete. O tome su izvještavali i mediji i to nikad nije demantirano.

Navodno je upravo premijeru Plenkoviću bilo toliko važno zbrinuti Filipovića da su u HEP-u mimoišli redovne procedure, a sve s ciljem lakšeg utjecaja Središnjice na unosne poslovne procese vezane uz HEP. Što reći kada se imenom Gojka Šuška kiti organizacija kojoj je takav kadar na čelu i kada si uzima za pravo pozivati na red poštenog i neokaljanog Ivana Penavu i Domovinski pokret kao novu, aferama neopterećenu stranku s kojom je Penava osvojio svoj saborski mandat?

U kontinuiranoj borbi za očuvanje vlastitih radnih mjesta takvim ljudima je samo nebo granica. Bilo bi im bolje da se poklope po ušima i šute, jer ljudi sve vide. Nadamo se da će doći i taj dan kada će se svi poput Filipovića dovoljno namiriti i sjašiti s leđa hrvatskom narodu. A dotad imamo Hrvatsku u kojoj su sigurna HDZ-ova radna mjesta, dok god je siguran Veliki vođa na poziciji moći.

Moguće da Filipović između redaka poručuje kako želi Hrvatsku u kojoj je sigurno njegovo radno mjesto zbog kojeg će braniti šefa Plenkovića kao što je do kraja branio i Ivu Sanadera. A onda opet i sljedećeg koji dođe. A nakon njega opet sljedećeg, tko god bio. BOŽE, ČUVAJ HRVATSKU!”, stoji u objavi.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *