DOMAGOJ IVAN MILOŠEVIĆ: Ne, ne okrećem leđa Karamarku – u nekoliko navrata savjetovao sam mu ostavku

domagoj ivan milošević

Domagoj Ivan Milošević, glavni tajnik HDZ-a,  koji je još prošlog tjedna bio siguran u preslagivanje i javnosti servirao vijesti svoga šefa Tomislava Karamarka, evo sada već misli drukčija i poziva svog vođu na odstupanje.

“Ne znam što će sutra učiniti Tomislav Karamarko, ali ono što mogu jasno reći nisam od onih koji javno pozivaju na ostavke, ali proteklih nekoliko dana me zvalo mnogo članova naše stranke iz cijele Hrvatske, članovi predsjedništva, središnjeg odbora i apsolutno je dominantan stav da očekujemo ostavku od gospodina Karamarka”, rekao je Milošević u Dnevniku Nove TV.

Kaže i da je Karamarku u nekoliko navrata savjetovao da podnese ostavku.

“HDZ se sutra mora početi spremati za izbore. Vjerujemo da će u prvoj polovici rujna biti izbori. HDZ će naučen lekcijom od prošle godine ovaj puta, ja sam siguran, pokazati najbolji tim, najbolji program i ići ćemo po pobjedu”, rekao je Milošević, koji na pitanje može li se Karamarko oglušiti na pozive za ostavku, kaže: “Pa ja uvijek želim vjerovati da ljudi koji obnašaju tako visoke dužnosti su odgovorni, da razumiju politički trenutak i vlastitu odgovornost.”

Tvrdi i da nije Karamarku okrenu leđa, objašnjavajući: “Ne, uopće nisam. Dapače, kad nitko nije htio prije dva tjedna, ili ih se malo usudilo upustiti u avanturu, preuzeti funkciju glavnog tajnika, ja sam podmetnuo svoja leđa. Iako sam bio i protukandidat prije 4 godine. I ne radi se o tome, radi se o provođenju odluka. Pozicija glavnog tajnika nije donošenje odluka nego provođenje odluka.”

Za Plenkovića je rekao kako je jedan od odličnih kandidata za novog šefa HDZ-a jer će on ujedno biti i protumandatar Zoranu Milanoviću.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!