DOMAGOJ HAJDUKOVIĆ: Bernardić je negativac broj 1, dok su oni koji drhte pred Bruxellesom najveći domoljubi

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Zastupnik SDP-a Domagoj Hajduković reagirao je na hajku, u kojoj je, kaže, najbitnije da je Davor Bernardić “dobio svoje”, nego da se, ne daj Bože, progovori o Andreju Plenkoviću i onome što radi ovoj zemlji i narodu. 

U svom osvrtu na Facebooku Hajduković piše:

U zemlji u kojoj je pola Vlade u eklatantnom sukobu interesa, u kojoj se planira prodati jednu od rijetkih tvrtki budućnosti koje uspješno posluju (HEP) da bi se kupilo tvrtku prošlosti s upitnim rezultatima (INA), u kojoj je donedavni ministar znanosti bio plagijator a premijerov hobi je izazivati jednu od svjetskih vojnih velesila (Rusiju), u zemlji u kojoj Vlada svoju posrnulu ekonomiju štiti preuzimanjem privatnog vlasništva (lex agrokor), u kojoj je ministar poljoprivrede PR maneken kojemu nije strano izazivati trgovinske ratove sa susjedima, u zemlji koju vlastita Vlada rasprodaje novim Zakonom o koncesijama, puno je bitnije od ovih tema kritizirati šefa oporbe koji se eto drznuo brinuti za svoju zemlju i građane. Jer oporba je kriva za sve loše poteze ove Vlade i sve loše što njeni ministri rade.

Zato je bitnije da je Davor Bernardić “dobio svoje” nego da se, ne daj Bože, progovori o Andreju Plenkoviću i onome što radi ovoj zemlji i narodu.

Zato je Davor negativac broj jedan, dok su oni koji drhte pred Bruxellesom jer nastavak svoje karijere vide tamo, najveći domoljubi.

Što su neki tamo hrvatski poljoprivrednici prema njihovim karijerama? Ništa. Ali to ionako nije neka vijest…

Komentiraj