ĐOGAŠ O SEKS SKANDALU: Zbog spašavanja stranačkih prijatelja zloupotrebljava najranjiviju skupinu

Nezavisni HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zoran Đogaš na Facebook profilu komentirao je aferu s eksplicitnim audio i video zapisima između bivšeg splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna.

Izvor: Media servis

“Ono što je sinoć objavljeno pa brojni detalji, poruke i komentari koji izlaze van, a odnose se na kandidate za zamjenika gradonačelnika i gradskog vijećnika stranke Centar je nešto u potpunosti grozno. Teško je to uopće i čitati jer uznemiruje čovjeka.

Želim jasno istaknuti da to nije moj svijet. I to prvenstveno govorim kao profesor koji predaje na fakultetu i stalno radi s mladim ljudima te kao otac dvoje djece. No, tri stvari su ovdje iznimno problematične.

Član predsjedništva stranke Centar, koji odlučuje o kandidatima na izborima, obećava zapošljavanje u Splitu u zamjenu za seks.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika se dopisuje o seksu s maloljetnicom i to nastavlja raditi nakon što sazna da ima manje od 18 godina.

I treće bivši gradonačelnik Puljak sramotno pokušava prikriti aferu tako što se poziva na „seksualnost invalida“.

Što to točno znači? Zbog spašavanja stranačkih prijatelja zloupotrebljava cijelu jednu kategoriju društva. I to onu najranjiviju.”