DOBRE VIJESTI IZ PETRINJE: Gavrilović opet kreće za dva tjedna

Nakon razornog potresa Mesna industrija Gavrilović bila je prisiljena zatvoriti svoj pogon, ali ako sve prođe prema planu, uskoro kreće puni pogon.

“Nastavak proizvodnje u punom obimu planiramo za dva tjedna”, kažu iz Gavrilovića koji ima 535 zaposlenika, a više od 460 ih je zaposleno u tvornici u Petrinji.

“Odmah nakon što je 29. prosinca 2020. godine Petrinju pogodio razoran potres od 6,2 stupnja, Gavrilović je prioritetno krenuo s evakuacijom zaposlenika koji su u vrijeme potresa bili u pogonima tvornice te, nakon što smo utvrdili da su svi uspješno evakuirani, upućeni su svojim kućama. Od toga dana do danas kontinuirano smo u pogonu, utvrđujemo stanje objekata i vršimo provjeru funkcionalnosti svih sustava za rad i potrebna testiranja te smo već započeli i s otklanjanjem određenih građevinskih šteta”, izjavili su za Lider iz Uprave te tvrtke.

Ovlaštene službene osobe pregledale su sve objekte na lokaciji u Petrinji i pritom ustanovile da su svi objekti sigurni za uporabu i označeni su zelenom oznakom ‘Uporabljivo’.

“U ovom trenutku nemamo konačnu procjenu šteta nastalih u potresu, ali je razvidno da se radi o milijunskim iznosima”, zaključuju iz Gavrilovića.

 

Komentiraj