DOBIO TUŽBU PROTIV BIVŠE ŽENE: Amber Heard mora platiti Johnnyju Deppu 15 milijuna!

Johnny Depp dobio je tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard koju je tužio zbog optužbi za obiteljsko zlostavljanje.

Porota je odlučila jednoglasno i Deppu dodijelila ukupno 15 milijuna dolara – 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete.

Utvrđeno je da je Heard klevetala svog bivšeg supruga u članku Washington Posta iz 2018. u kojem je napisala da je “javna osoba koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje”. Porota je utvrdila da su Heardine izjave o njenom braku bile “lažne” te da je djelovala zlonamjerno.

A što se tiče protutužbe za klevetu koju je Heard podnijela protiv Johnnyja Deppa, porota je odlučila da to nije u potpunosti dokazano. Depp je klevetao Amber Heard – ali to je bilo preko svog odvjetnika Adama Waldmana i to samo u jednoj od tri točke, utvrdila je porota. Dobila je 2 milijuna dolara na ime kompenzacijske štete i ništa od kaznene štete.

Podsjetimo, Depp (58) je tužio Heard (35) za klevetu i traži odštetu u iznosu od 50 milijuna dolara. Heard je uzvratila protutužbom vrijednom 100 milijuna dolara zbog tvrdnji Deppovog bivšeg odvjetnika Adama Waldmana da su njezine tvrdnje o zlostavljanju “prijevara”.

Slavni glumac je tvrdio da ga je Heard oklevetala kad je napisala članak u Washington Postu’ u prosincu 2018. godine u kojemu tvrdi da je preživjela obiteljsko zlostavljanje.

Heard i Depp upoznali su se na snimanju filma “The Rum Diary”, a vjenčali 2015. Heard je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka, a iduće godine su se razveli.